Om Lion Musicals

Lion Musicals er hele Danmarks musicalteater.

Vi er en af Danmarks absolut førende producenter af live underholdning – først og fremmest musicals. Vi skaber unikke, underholdende, nutidige og storslåede oplevelser.

Vi laver musicals, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Du har måske set nogle af vores produktioner, der blandt andet tæller forestillinger som: PRETTY WOMAN, THE BODYGUARD, MIDT OM NATTEN, SANNE – The Musical, HAIRSPRAY, SPAMALOT, WE WILL ROCK YOU og TERKEL – The Motherfårking Musical.

Vi arbejder altid på to fronter, dels arbejder vi løbende på at udvikle nye originale musicals i samarbejde med førende danske sangskrivere, komponister og tekstforfattere – dels kæmper vi hårdt for at sikre os rettighederne til de af tidens internationale musicalhits, som fortjener at blive præsenteret for et dansk publikum og som vi kan få lov at præsentere i vores egen version. Lion Musicals skaber nemlig altid originale forestillinger.

Vi vil gøre vores yderste for at indfri publikums forventninger. Mange danske teaterturister har oplevet de store musicalsucceser i London og New York, og det må nødvendigvis skabe anderledes og højere forventninger, når de går i teatret herhjemme. Vi nægter at acceptere, at ambitionsniveauet for danske musicalproduktioner generelt er lavere end de store internationale produktioner. Intet er for godt til det danske musicalpublikum. Derfor garanterer Lion Musicals storslåede produktioner af international kaliber, både hvad angår det kunstneriske, scenetekniske og musikalske niveau.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at kvittere med en fantastisk teateroplevelse, når du har købt din billet. På scenen vil du komme til at opleve nogle af Danmarks mest kendte skuespillere og sangere samt et stort ensemble bestående af branchens dygtigste musicalperformere, dansere og musikere. Derudover er vores forestillingers kreative team altid sammensat af tidens stærkeste instruktør-, koreograf- og scenografnavne. Markante kunstnere, der sammen med Lion Musicals’ eget produktionsteam skaber fremtidens musical. Storslåede forestillinger, der både henvender til garvede, kvalitetsbevidste teatergængere og til et publikum, der normalt ikke overrender teatrene.

Vi spiller i hele Danmark! Som noget unikt for Lion Musicals, vil vores forestillinger altid kunne opleves i de store teatersale og musikhuse over hele Danmark. Blandt vores væsentligste samarbejdspartnere kan nævnes:

TIVOLIS KONCERTSAL, Tivoli København  GLASSALEN Tivoli – ROYAL ARENA, København – BOXEN, Herning –MCCH, Herning - MUSIKHUSET AARHUS  ESBJERG MUSIKTEATER  HOLSTEBRO MUSIKTEATER  VEJLE MUSIKTEATER  TINGHALLEN, Viborg – ARENA NORD, Frederikshavn – FREDERICIA MUSICALTEATER  VÆRKET, Randers – AALBORG KONGRES & KULTURCENTER – ODEON, Odense – m.fl.

LION MUSICALS ude i verden

Lion Musicals’ ambitioner rækker også ud over landets grænser, og vi er stolte af, at udlandet har fået øjnene op for vores forestillinger.

Således spiller vores version af THE BODYGUARD i Sverige i 2023, og forestillingens premiere i andre lande vil blive offentliggjort siden. Midt om Natten er ligeledes en af de produktioner, som er blevet eksporteret til Sverige, mens vores seneste store satsning PRETTY WOMAN – The Musical også er på vej ud i den store verden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til den næste store Lion Musicals-produktion, til en storslået musicaloplevelse på internationalt niveau!

 

Medarbejdere

Thomas Langkjær

CEO & Executive Producent

Maja Aas

Chefproducent

E: maja@lionentertainment.dk

Katrine Balle

Administrationschef

E: katrine@lionentertainment.dk

Amira Høg Daimar

Head of Creative Marketing & Social Media

E: amira@lionentertainment.dk

Line Hansen Nielsen

Producer

E: line@lionentertainment.dk

Kasper Holmboe

Head of International Development

E: kasper@lionentertainment.dk

Mads Brandt

Økonomi

E: mads@lionentertainment.dk

Amalie Viktoria Isager

Administrator

E: amalie@lionentertainment.dk

Pierre Westerdahl

Dramaturg & administrationsassistent

E: pierre@lionentertainment.dk

Michael Feder (Have PR)

PR-ansvarlig

E: michael@have.dk

OBS! Alle spørgsmål vedrørende billetter bedes rettet direkte til Ticketmaster eller øvrig pågældende billetudbyder.