musikforestillingen

25.10.24

Tivolis koncertsal & Turné

Køb billet

SUCCESEN VENDER TILBAGE

NATASJA fik både anmeldere og publikum til at juble, da musikforestillingen spillede for fulde huse i Den Kongelige Opera i sommeren 2023. Nu vender succesen tilbage!

NATASJA er en energisk musikalsk fortælling om Danmarks ukronede rap- og reggaedronning. Fra de første famlende koncerter i Ungdomshuset på Nørrebro, over livsfarlige hestevæddeløb i Sudan, til musikalske skuffelser og succeser. Fra den spæde start til den sørgelige slutning.

Musikforestillingen NATASJA hylder og fejrer Natasjas liv, musik, og ikke mindst det gigantiske musikalske såvel som menneskelige aftryk, hun nåede at sætte, og stadig sætter, på flere generationer af danske musikelskere.

Forestillingen er fortalt og fremført af nogle af Danmarks bedste sangere, rappere og dansere, heriblandt Pharfar, Natasjas producer og ven, Cisilia Ismailova, Feven Geles, Caroline Henderson og Trine Appel. Nikolaj Cederholm er instruktør, mens Clemens Telling står bag manuskript og supplerende musik.

PREMIERE

25. oktober 2024 Tivolis Koncertsal

Aarhus Musikhuset Aarhus 13.-16. november 2024

Aalborg Aalborg Kongres & Kulturcenter 19.-21. november 2024

Vejle Vejle Musikteater 27.-29. november 2024

Ringsted Ringsted Kongrescenter 4.-5. december 2024

MERE OM NATASJA

Deltag i konkurrencer om billetter, køb billet før alle andre og vær den første til at få spændende nyt om forestillingen – direkte i din indbakke.