West Side Story in Concert

Årstal: 2019

- Ledreborg slotskoncert 2018

Langkjær Entertainment præsenterer, i samarbejde med DR Symfoni Orkestret en unik koncertversion af WEST SIDE STORY

DR Symfoni Orkestret, Langkjær Entertainment og en række stjernesolister fejrer Leonard Bernsteins 100-års jubilæum, med den ikoniske musical WEST SIDE STORY – in concert. Kom til musicalfest med alt det bedste fra Broadway til årets DR Slotskoncert i Ledreborg Slotspark.

Der er lagt op til store følelser og store stemmer, når DR Symfoni Orkestret for 26. gang inviterer til årets traditionsrige DR Slotskoncert i de smukke omgivelser ved Ledreborg slot.
Vær med til at fejre Leonard Bernsteins 100-års jubilæum, når DR Symfoni Orkestret og en række stjernesolister opfører den ikoniske musical WEST SIDE STORY – in concert.

West Side Story er fra 1957 med musik af Leonard Bernstein, og sangtekster af Stephen Sondheim. Handlingen er en fri fortolkning af William Shakespeares teaterstykke Romeo og Julie, og udspilles i et fiktivt bandemiljø i 1950’ernes New York. Omdrejningspunktet i musicalen er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria.

Oplev fremragende solister som Silas Holst, Stig Rossen, Louise Fribo og Szhirley i den medrivende fortælling om de unge elskende. Tony synges af det unge stortalent Diluckchan Jeyaratnam, der lige har spillet Moses i den anmelderroste produktion af Prinsen af Egypten. Maria synges af Westendstjernen Lauren Chia. Og Pelle Emil Hebsgaard er konferencier og sørger for at guide publikum igennem fortællingen.