We Will Rock You

Årstal: 2017

- QUEEN Musicalen

16 mio. solgte billetter i 28 lande på 6 forskellige kontinenter. Det er de imponerende facts om én af de sidste 15 års største globale musicalsucceser: Queen-musicalen WE WILL ROCK YOU. Til foråret 2017 kan den for første gang oplevelses med dansk cast – på dansk. Alle sangene er forsat på engelsk. Og det i en ny version med sange fra Queens sangkatalog, som ikke tidligere har været med i forestillingen.

Vi er i fremtiden. På et sted, der engang hed Jorden. Globaliseringen er komplet. Alle hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken består af boybands og girlbands, og du er en rebel, hvis du er vild med rock. På planeten Mall er alle musikinstrumenter forbudt og det håndhæves af The Ga Ga Cops. Hits er planlagt år i forvejen – intet er overladt til tilfældighederne.

Men modstanden vokser og rebellerne tror på, at der engang var en tid, hvor man selv kunne danne bands og skrive sange. Rygterne siger, at der stadigvæk findes instrumenter på planeten Mall. Rebellerne leder efter den sagnomspundne guitar, der engang tilhørte en fænomenal, og meget langhåret, guitargud. Men The Ga Ga Cops leder også efter guitaren…