Forestillinger forPublikum

Kære publikum

Vi laver vores forestilling for jer! Og vi håber, at I kan lide det vi laver? Vi bestræber os på at skabe helt unikke oplevelser, og vi sætter en ære i at leve op til de store forventninger der er, når publikum har købt en billet og sætter sig til rette i sædet.

Hvis I har ris/ros eller gode idéer til forestillinger eller hvordan vi kan gøre oplevelserne endnu bedre, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Brug denne formular, eller send en mail til: info@lionmusicals.dk

Indsend ris eller ros


  Praktisk information

  BILLETSALG
  For spørgsmål til billetsalg, gruppesalg m.m til forestillinger i København kontakt Ticketmaster på tlf.: 38481630

  Kørestols- og handicappladser
  Kørestols- og handicappladser til forestillinger i København kankøbes direkte hos Ticketmaster på tlf: 38481633. Kørestolspladsen er inkl. ledsager, og handicappladsen inkl. ledsager mod fremvisning af gyldigt ledsagerkort.
  For Kørestols- og handicappladser udenfor København, kontakt da venligst det enkelse spillested/teater.

  Få det bedste før alle andre

  Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du som de allerførste få direkte besked når vi lancere en ny forestilling eller tilbyder eksklusive særarrangementer, backstage-rundvisninger, meet´n´greet med skuespillerne m.m.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Tilmeld vores nyhedsbrev

  Få information om nye forestillinger, rabatter, eller få mulighed for at købe billet før alle andre, skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, samtykker du til, at Lion Musicals må sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig via ethvert fremsendt nyhedsbrev.

  Når du tilmelder dig Lion Musicals nyhedsbrev indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.