Hvem erLion Musicals

LION Musical er et af Danmarks absolut førende produktions-, event- og udviklingsselskaber, og skaber oplevelser af høj kvalitet for et bredt publikum, der først og fremmest efterspørger unikke oplevelser, og ønsker underholdende, moderne, ukomplicerede og livsbekræftende oplevelser. Firmaet er i den absolutte elite, og præsenterer det bedste inden for musicals, teater og musik.

LION Musical har som erklæret mål at være en central og aktiv medspiller i udvikling af en profileret genre, hvor publikum i dag stiller store krav til kvalitet, fleksibilitet og udbud. Hovedaktiviteterne er udvikling af nye og originale musikforestillinger, samt produktion og lancering af nye og opdaterede versioner af internationale succesforestillinger.

Hele Danmarks Musicalsteater

Vi glæder os til at byde publikum velkommen i teatret til fantastiske oplevelser. Vores forestillinger kan opleves i hele Danmark, og vores samarbejdspartnere er mange:

TIVOLIS KONCERTSALGLASSALEN Tivoli – ROYAL ARENA København – BOXEN i Herning – MUSIKHUSET AARHUSESBJERG MUSIKTEATERHOLSTEBRO MUSIKTEATERVEJLE MUSIKTEATERTINGHALLEN Viborg – ARENA NORD Frederikshavn – FREDERICIA MUSICALTEATER - VÆRKET Randers – AALBORG KONGRES & KULTURCENTER – ODEON Odense


Kvalitet, kreativitet, præcision, nytænkning og kompromisløshed

LION Musicals mission er at være et velkendt brand, som ikke alene kan dække det store behov for professionel underholdning, men også møde publikum i øjenhøjde, med fokus på den store del af befolkningen som sjældent går i de etablerede teatre – og give vores publikum en fantastisk, livsbekræftende, uforpligtende og positiv oplevelse.

Thomas Langkjær, CEO & Executive producent

Selskabets grundlægger, Thomas Langkjær, har i flere end 20 år, som producer, teaterchef, Executive Creative Producer og grundlægger af LANGKJÆR ENTERTAINMENT, LION ENTERTAINMENT og LION MUSICALS, sat sit præg på mange af de helt store musicalopsætninger i Danmark, fra den Reumert-vindende “High School Musical 2″ og “Cabaret” på Fredericia Teater til “Shrek The Musical” i Forum og “Grease”, “Den Eneste Ene” og “Elsk Mig I Nat” i henholdsvis Tivolis koncertsal, Glassalen samt på turnéer rund i hele Danmark. Danmarkspremieren på Broadway-succesen “Hairspray” i Tivolis Koncertsal og Boxen i Herning, udviklingen af Dirch Passer-forestillingen “Dirch”, i Glassalen i Tivoli og på turné, Monthy Python-musicalen “Spamalot” med Danmarkspremiere i Tivolis Koncertsal og med efterfølgende på danmarksturné.

Danmarkspremieren på Queen-musicalen “We Will Rock You” i den nyåbnede Royal Arena i København og i Boxen i Herning. I foråret 2018 var Thomas Langkjær idémanden bag danmarkspremieren på en ny musical baseret på filmen “Midt om Natten”, og med flere end 25 af de største Kim Larsen og Gasolin hits. En forestilling som blev genopsat i en i 2020. F andre titler kan nævnes: “Kærlighed Ved Første Hik”, i Tivolis Koncertsal og på turné, en musicalkoncert-version af West Side Story i samarbejde med Danmarks Radios orkestre i Ledreborg slotspark. Terkel The Motherfårking Musical, en ny forestilling bl.a. i samarbejde med Clemens, som fik premiere i Tivolis Koncertsal med efterfølgende Danmarksturné. Sanne The Musical, en nyskrevet rockmusical om hele Danmarks Rockmama Sanne Salomonsen. Skandinaviens premieren på The Bodyguard The Musical i Tivolis Koncertsal, Scandic Falkoner og på turné i hele Danmark. Genopsætning af Shu-Bi-Dua The Musical i en revideret og opdateret udgave i 2021 og 2022.

Kontakt Lion Musicals for information

Thomas Langkjær

CEO & Executive Producent

Kasper Holmboe

COO

Line Hansen Nielsen

Producer

T: 28297586

Pierre Westerdahl

Dramaturg & administrationsassistent

T: 20126922

Jan Wagner

Salg & Marketing

T: 22283251

Michael Feder (Have PR)

PR-ansvarling

T: 22434942

Faktura kan fremsendes elektronisk til: faktura@lionentertainment.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få information om nye forestillinger, rabatter, eller få mulighed for at købe billet før alle andre, skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, samtykker du til, at Lion Musicals må sende dig nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig via ethvert fremsendt nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig Lion Musicals nyhedsbrev indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.