Kærlighed ved Første Hik The Musical

Årstal: 2018

Venues: Tivolis Koncertsal - København & Danmarksturné

KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK ny musical med Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke i hovedrollerne.

I øvrige roller medvirker Joachim Knop, Karl Bille, Oliver Bjerrehus og mange flere. Forestillingen instrueres af Peter Langdal, og der er premiere 20. september 2018 i Tivolis Koncertsal med efterfølgende turné til Aalborg, Vejle, Esbjerg, Odense og Holstebro.

I slutningen af 90’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor.
Nu kommer musicalen om hele Danmarks yndlingspar. En ny, dansk supersjov, superromantisk og supermusikalsk popkomedie baseret på Regnar Grastens biografhit og Dennis Jürgensens populære roman.
Genoplev den kendte og elskede historie om den allerførste svære og vidunderlige kærlighed – nu i en spektakulær og romantisk musical. Oplev, hvordan Viktor går totalt ned med hikke ved klassefesten, da han vil byde den smukke Anja op til dans. Hvordan Viktor forærer Anja en fugleedderkop i fødselsdagsgave og forvandler hendes fest til et mareridt. Hvordan en romantisk sejltur på Mølleåen alligevel åbner Anjas dybe, mørkebrune øjne for den generte og klodsede Viktors kvaliteter…

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu, i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet.
Hver for sig drømmer Anja og Viktor sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.

Forestillingens musikside baseres på Innocent Bloods film soundtrack, indeholdende gyldne hits fra senhalvfemserne som ’Den første gang’, ’Min helt alene’ og ’I nat står tiden stille’, der nu relanceres til musicalversionen. Filmmusikken krydres med store danske 80’er og 90’er hits.