LION MUSICALS præsenterer i samarbejde med LIVE NATION

Om forestillingen

JERSEY BOYS – baseret på en sand historie

JERSEY BOYS er den sande historie om det verdensberømte 60´er band, Franki Valli & The Four Seasons. En medrivende, musikalsk fortælling om succes, venskab, penge, kærlighed – og bagsiden af det hele. Fra New Jerseys slumkvarter til The Rock and Roll Hall of Fame.

En smart impresario samler fire musikalsk begavede arbejderdrenge fra New Jerseys slumkvarter. De kunne være endt i ungdomsfængsel, men i stedet begynder de at skrive deres egen musik, forsøger at skabe deres helt egen unikke sound og drømmer om at erobre verden. Da deres gennembrud endelig bliver en realitet, og superhittet “Sherry” brager igennem overalt, går alt omkring dem amok, og inden de er fyldt 30 år, har de solgt flere end 175 mio. album over hele verden. De nyder succesen, pengene og opmærksomheden – ikke mindst fra kvinderne. Men så begynder nedturene. Interne stridigheder, personlig tragedie og gammel mafia-gæld. Det bliver begyndelsen til enden… men musikken lever for evigt.


Bag om musicalfænomenet

JERSEY BOYS er én af de største internationale musicalsucceser i de seneste 20 år. Efter verdenspremieren på La Jolla Playhouse i San Diego, fik musicalen premiere på Broadway i 2005, hvor den blev en forrygende succes og spillede i over 11 år og fik hele 4.642 opførelser. I West End i London blev det til 9 år, og nu spiller JERSEY BOYS igen i en ny version. Forestillingen har solgt flere end 10 millioner billetter og er blevet opført over hele verden, bl.a. i Australien, Japan, Holland, Canada og Sverige og været på omfattende turnéer i USA, England, Kina samt Istanbul, Dubai og Malaysia.

Musicalen har vundet over 55 prestigefyldte priser, inkl. en Tony Award for Bedste Musical og en Laurence Olivier Award For Bedste Nye Musical. I 2014 blev musicalen til en stor anlagt spillefilm instrueret af Clint Eastwood.

Frankie Valli and the Four Seasons

Frankie Valli and The Four Seasons er en af musikhistoriens allerstørste grupper, som især dominerede 60’ernes hitlister med utallige ørehængere – heriblandt ”Big Girls Don’t Cry”, ”Sherry”, ”Dawn” og ”Rag Doll”. Ikke ulig The Beach Boys blev gruppen kendt for sine avancerede harmonier, der blev ført an af frontfiguren Frankie Vallis karakteristiske falset. Som solist står Valli desuden bag titelnummeret fra Grease-filmen, såvel som megahittet ”Can’t Take My Eyes Off You”. Frankie Valli & The Four Seasons blev optaget i The Rock and Roll Hall of Fame i 1990, og gruppen har solgt 175 millioner plader på verdensplan.


For billetter i København

For billetter uden for København klik her

Få nyheder om

Deltag i konkurrencer om billetter, køb billet før alle andre og vær den første til at få spændende nyt om forestillingen – direkte i din indbakke.