Dit yndlingseventyr
har fået en
makeover

En magisk popmusical med ny musik af

RASMUS SEEBACH

Manuskript af Line Knutzon
Kostumer af Soeren Le Schmidt

Premiere 7. marts '24

Tivolis Koncertsal, København

Oplev et af historiens største
kærlighedseventyr i
farvestrålende nye klæder

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond, og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i ASKEPOT – THE MUSICAL.

Oplev et af historiens største kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik – med helt nye sange af Rasmus Seebach, manuskript af Line Knutzon og kostumer af Soeren Le Schmidt.

På scenen står Stig Rossen, Johanne Milland, Rasmus Brohave, Pelle Emil Hebsgaard, Caroline Henderson, Cristopher Rørmose, Kirstine Moses og Maja Glenber samt et ensemble af sangere og dansere.

Køb billetter her

Få en forsmag på sangene

Som mange andre er jeg vokset op med historien om Askepot. Jeg ved, hvor stor en plads, fortællingen har i os alle, unge som gamle. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at skrive sange om kærlighed. Derfor er det en ægte sangskriverdrøm at få lov til at skrive musik til et af verdens største kærlighedseventyr. Jeg glæder mig til at komme med mit take på, hvordan musicalmusik også kan lyde. Moderne i udtrykket, men stadig med respekt for genren. Jeg lover, at Ankerstjerne, Andreas Sommer og jeg gør alt for, at sangene lever op til Askepots klassikerstatus og publikums forventninger.

- Rasmus Seebach

Verdenspremiere

7. marts 2024 Tivolis Koncertsal

Aarhus Musikhuset Aarhus 17.-21. april & 15.-19. maj 2024

Odense Odeon 24.-27. april 2024

Esbjerg Musikhuset Esbjerg 1.-5. maj 2024

Aalborg Aalborg Kongres & Kulturcenter 8.-12. maj 2024

Viborg Tinghallen 22.-26. maj 2024

Vejle Vejle Musikteater 29. maj - 2. juni 2024

Randers Værket 5.-9. juni 2024

Få nyheder om

Deltag i konkurrencer om billetter, køb billet før alle andre og vær den første til at få spændende nyt om forestillingen – direkte i din indbakke.