About Lion Musicals

Lion Musicals er hele Danmarks musicalteater.

Vi laver musicals, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Du kender måske nogle af vores forestillinger, der blandt andet tæller: The Bodyguard, Midt Om Natten, Dirch, Spamalot, We Will Rock You og Terkel – The Motherfårking Musical. Vi skaber både vores helt egne musicals og nye versioner af internationale hits, som fortjener at blive præsenteret for et dansk publikum.

Vores fornemmeste opgave er at give dig en fantastisk oplevelse. Du skal ikke gøre andet end at troppe op, sænke ned i teatrets bløde, røde sæde og forsvinde ind i musicalens magiske verden. Så står vi for underholdingen – og den er altid leveret af Danmarks absolut dygtigste musicalperformere, dansere, musikere og kreative sjæle.

Vi brænder for at præsentere enestående oplevelser med fokus på musikteater – i særdeleshed for den del af befolkningen, der normalt ikke går i teatret. Vi skaber musikalske, opløftende, storslåede, uhøjtidelige og underholdende forestillinger, så du ikke kan undgå at forlade teatersalen med et stort smil på læben.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Medarbejdere